Assessoria Comptable Tarragona

A MITT Assessors ens preocupem per la comptabilitat del teu negoci i t’oferim un servei d’assessoria comptable a Tarragona, amb el qual millorem el control i la gestió de la comptabilitat, assessorant-te perquè tots els comptes de la teva activitat professional estiguin sempre en regla.

Si no disposes d’un departament de comptabilitat específic, ens posem a la teva disposició perquè puguis rebre assessorament comptable a Tarragona de qualitat, mitjançant professionals especialitzats i amb una elevada experiència. Ens ocuparem de tota la comptabilitat del teu negoci perquè no hagis de preocupar-te de res.

Contacta sense compromís

MITT Assessors, els teus assessors comptables a Tarragona a prop teu

Amb més de 30 anys d’experiència, a MITT Assessors comptem amb un ampli equip d’assessors comptables a Tarragona amb una elevada formació i experiència, que s’encarregaran d’ajudar-te en tot el necessari i aconseguiran que la comptabilitat no et robi massa temps en la gestió del teu negoci, permetent-te treure el màxim partit a tots els teus recursos.

El nostre principal objectiu com a assessoria comptable a Tarragona és que el teu negoci pugui gaudir de la millor salut econòmica – financera, ajudant-te a millorar l’administració i alliberant-te de la càrrega que suposa portar una bona gestió de la comptabilitat.

Disposaràs d’un assessor comptable a Tarragona que analitzarà a fons la comptabilitat del teu negoci, amb l’objectiu d’identificar possibles fallades o àrees de millora, que establirà l’estratègia més eficaç per gestionar i portar al dia la gestió de tots els teus comptes.

asesores fiscales en taragona

T’ajudem amb la comptabilitat de la teva empresa a Tarragona

A MITT Assessors oferim un assessorament comptable a Tarragona personalitzat, proper i de forma continuada, garantint el compliment de la normativa vigent en tot moment, a través d’una atenció de qualitat i confiança amb la qual aconseguim la millor comunicació possible. Amb nosaltres no hauràs de preocupar-te per cometre qualsevol incidència que pogués posar en risc la salut econòmica del teu negoci.

Si contractes els nostres serveis, un assessor comptable a Tarragona realitzarà una profunda anàlisi per detectar qualsevol possible error que pugui estar afectant a la salut econòmica del teu negoci, per posar-li la millor solució en el menor temps possible. Estem plenament capacitats per solucionar qualsevol aspecte relacionat amb la comptabilitat.

T’oferim un servei d’assessoria comptable a Tarragona personalitzat i adaptat a les teves necessitats, que et transmetrà confiança, professionalitat i tranquil·litat des del primer moment. Amb MITT Assessors sabràs que el teu negoci està en bones mans.

T’ajudem a l’automatització i digitalització dels processos, i a la implantació de solucions per gestionar la teva empresa amb eines en el núvol.  

Els nostres serveis com a Assessoria Comptable a Tarragona

Comptem amb un ampli equip especialitzat en gestió comptable que t’oferirà el millor assessorament financer. Descobreix els nostres serveis com a assessoria comptable a Tarragona:

 • Elaboració dels llibres comptables oficials:
   • Llibre diari.
   • Llibre major.
   • Llibre de béns d’inversió.
   • Llibre de registre d’ingressos i despeses.
   • Balanç de situació.
   • Balanç de pèrdues i guanys.
   • Balanç de sumes i saldos.
 • Legalització dels llibres comptables al Registre Mercantil.
 • Estudi inicial de la situació comptable i planificació de les actuacions.
 • Comptabilització de la documentació de l’empresa en les nostres dependències o en l’oficina del client, amb els seus mitjans informàtics i el nostre personal especialitzat.
 • Assessorament telefònic comptable i administratiu.
 • Verificació i revisió de comptabilitats a l’oficina del client.
 • Confecció i presentació dels comptes anuals al Registre Mercantil.
 • Actualització de comptabilitats endarrerides.
 • Servei de recollida i lliurament de documentació.

Amb MITT Assessors podràs relaxar-te i oblidar-te de tots els assumptes de comptabilitat. T’oferim un servei d’assessoria de comptabilitat a Tarragona integral amb el qual podràs externalitzar tots els aspectes comptables del teu negoci, deixant-los a les millors mans.