Assessoria Jurídica Tarragona

MITT Assessors és una assessoria jurídica a Tarragona en la qual t’oferirem un complet assessorament legal tant en el plànol empresarial com en el personal, estant especialitzats en dret mercantil.

Portem més de 30 anys oferint assessorament jurídic a Tarragona a tot tipus d’empreses i particulars, la qual cosa ens ha permès obtenir una gran experiència i estar plenament capacitats per assessorar-te i oferir-te les millors solucions a qualsevol tema relacionat amb l’aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de Dret. 

Contacta sense compromís

Assessoria Jurídica: Tot el que podem oferir-te des de MITT Assessors

A MITT Assessors disposem d’un ampli equip d’assessors jurídics a Tarragona professionals i amb una elevada experiència en el sector, que t’oferirà suport directe a l’àrea jurídica del teu negoci de forma personalitzada i propera, informant-te, aconsellant-te i encarregant-se de tots els tràmits necessaris per complir amb tot el relacionat en matèria de dret i legalitat.

 

Serveis d’assessoria jurídica a Tarragona de MITT Assessors:

Constitució de societats: societats limitades, societats limitades laborals, societats limitades professionals, societats cooperatives, etc.

Modificació, reestructuració (fusions, escissions, compravenda de participacions socials) i dissolució de societats. 

Estatuts socials: modificació de l’objecte social, denominació i domicili social, revocacions, renúncies i nomenaments dels càrrecs d’administració.

Assessorament i redacció d’actes de Junta General ordinària o extraordinària de socis.

Legalització de llibres d’actes i de socis en el Registre Mercantil.

Entitats en Atribució de Rendes (SCP, CB): constitució, modificacions estatuàries i dissolució.

Contractes civils i mercantils; compravenda, arres, opció de compra, préstec, permuta, arrendament, traspassos, etc. 

asesoria juridica tarragona

Com veus, t’oferim tots els serveis indispensables per complir amb la funció d’assessoria jurídica i mercantil a Tarragona. Som la solució legal per al teu negoci. 

Si vols saber preu de la teva assessoria jurídica, contacta’ns sense compromís

A MITT Assessors t’oferim un servei d’assessoria jurídica personalitzat, adaptat a les teves necessitats i sempre al preu més adequat, perquè puguis despreocupar-te de tot el relacionat amb les qüestions jurídiques que puguin afectar als teus objectius.

Prepararem un pressupost personalitzat perquè puguis conèixer el preu de la nostra assessoria jurídica sense cap tipus de compromís. El preu dependrà del nivell de gestió i de la grandària de l’empresa, ja que òbviament no serà el mateix preu l’assessorament a una empresa de 50 treballadors que a un treballador autònom o a una petita empresa amb tres empleats.

En qualsevol cas, et garantim el preu d’assessoria jurídica a Tarragona més competitiu que puguis trobar i un servei d’alta qualitat amb el qual el teu negoci aconseguirà l’èxit.