Assessoria Laboral Tarragona

MITT Assessors és una assessoria laboral a Tarragona amb més de 30 anys d’experiència en l’assessorament a empreses, professionals i particulars en tot el relacionat amb el dret del treball i la Seguretat Social.

La nostra assessoria laboral a Tarragona ofereix una gestió integral per als recursos humans de la teva empresa, donant resposta a aquells aspectes laborals que més preocupen a empresaris, treballadors i autònoms. Ens encarregarem de la gestió de tots els tràmits de l’àrea laboral entre empleats i l’Administració per garantir el compliment de totes les obligacions amb la Seguretat Social.

T’ajudem a l’automatització i digitalització dels processos, i a la implantació de solucions per facilitar la gestió de les tasques de Recursos Humans.

Contacta sense compromís

Assessorament Laboral: Descobreix tots els serveis que oferim

A MITT Assessors t’oferim un servei d’assessorament laboral de qualitat amb el qual la gestió laboral del teu negoci estarà a les millors mans. Evitaràs qualsevol tipus de problema relacionat amb el món laboral, estalviant temps i preocupacions, perquè solament hagis de centrar-te en la teva activitat professional.

Serveis d’assessorament laboral a Tarragona:

Estudi inicial de la situació laboral i planificació de les actuacions.

i

Nòmines i liquidacions.

Assegurances socials.

Altes i baixes d’empreses i treballadors.

Contractes de treball, pròrrogues i annexos de contractes.

Ajornament de pagaments de quotes de la Seguretat Social.

Tramitacions d’altes i baixes per incapacitat, accident, malaltia, etc.

Gestió i tramitació de prestacions i pensions, contributives i no contributives: jubilació, invalidesa, viduïtat, etc.

Expedients de regulació d’ocupació i tramitació del FOGASA.

Assessorament i assistència en inspeccions de treball, conciliacions individuals i col·lectives davant el Departament de treball i jutjats socials.

w

Recursos i reclamacions.

asesoria tarragona

Per què triar MITT Assessors com la teva assessoria laboral a Tarragona?

En MITT Assessors comptem amb un ampli equip d’assessors laborals a Tarragona professionals amb una elevada experiència a l’àrea laboral d’empreses, professionals i particulars, altament capacitats per oferir les estratègies més eficients. Ens encarregarem de la gestió laboral del teu negoci d’una manera eficaç i segura, garantint en tot moment el compliment de les corresponents normatives.

En la nostra assessoria laboral a Tarragona comptem amb grans coneixements en economia i dret laboral per poder encarregar-nos de tots els aspectes relacionats amb l’àmbit laboral com la gestió de nòmines, contractes, jubilacions, baixes, vacances, permisos, etc.

Disposaràs d’un assessor laboral a Tarragona que t’oferirà un servei personalitzat, proper i de confiança, i s’encarregarà de tots els temes de legislació laboral, adaptant-se en tot moment a les teves necessitats per garantir el seu compliment i reduir les despeses del teu negoci.

Som una de les assessories laborals a Tarragona de referència, i els nostres més de 30 anys de trajectòria són la millor prova de la nostra professionalitat

Mitt Assessors, la teva assessoria laboral a Tarragona

En MITT Assessors volem ser la teva assessoria laboral a Tarragona de confiança, i per a això t’oferim un servei de gestió laboral del teu negoci integral, perquè puguis despreocupar-te de tot. Nosaltres ho farem per tu.

Els nostres assessors laborals a Tarragona t’acompanyaran en el dia a dia, t’assessoraran i resoldran qualsevol possible dubte, amb l’objectiu que puguis portar la gestió laboral del teu negoci al dia, reduint el risc de cometre qualsevol problema que pogués generar conflictes amb els teus empleats o amb l’Administració. Tractarem el teu negoci com si fos nostre.

Posem a la teva disposició el nostre servei d’assessorament laboral a Tarragona perquè puguis gaudir d’una gestió laboral de qualitat i personalitzada. Contacta amb nosaltres i deixa de preocupar-te pels temes laborals del teu negoci.