Canvi de Nom de Cotxe a Tarragona

Acabes de comprar un cotxe de segona mà i no saps com realitzar el canvi de nom? Estàs en el lloc adequat, ja que en MITT Assessors estem especialitzats en el canvi de nom de cotxe a Tarragona, i ens encarregarem de dur a terme aquest tràmit i indicar-li a la DGT el canvi de titularitat del vehicle, perquè procedeixi a la seva inscripció.

Som una gestoria de canvi de nom de cotxe a Tarragona amb una elevada experiència, i comptem amb un ampli equip de professionals especialitzat en canvis de nom, matriculacions, baixes de vehicles, etc.

Estem a la teva disposició per canviar la titularitat de cotxes, motos i ciclomotors a Tarragona, en el menor temps possible, amb una total professionalitat i el millor preu.

Deixa el canvi de titularitat de cotxe a Tarragona en mans de professionals i estalvia temps i diners.

Contacta sense compromís

Cambio de titularidad coche

Realitzem el Canvi de Nom de Cotxe a Tarragona

A MITT Assessors ens posem a la teva disposició per realitzar el canvi de nom a la DGT de Tarragona des de casa i sense esperes, a través d’uns gestors administratius col·legiats especialitzats en tot tipus de tràmits amb la DGT.

Ens encarreguem de tots els tràmits per al canvi de nom de cotxe o moto a Tarragona sense que hagis de passar per la Prefectura de Tràfic, evitant-te desplaçaments, cues d’espera innecessàries i estalviant-te una gran quantitat de temps i diners.

Realitzarem el canvi de nom de moto a Tarragona per tu, perquè no hagis de preocupar-te de res més que de gaudir del teu nou vehicle.

MITT Assessors, la teva gestoria de canvi de nom de cotxe a Tarragona

Amb més de 30 anys d’experiència, MITT Assessors és la teva gestoria de canvi de nom de cotxe a Tarragona de confiança, on podràs realitzar el canvi de nom o la transferència de vehicle de forma ràpida, còmoda i senzilla sense moure’t de casa.

 

Quina documentació necessites per al canvi de titularitat de cotxe a Tarragona?

 

 • DNI en vigor del comprador del vehicle.
 • DNI en vigor del venedor del vehicle.
 • Permís de circulació i Fitxa d’Inspecció Tècnica del Vehicle.
 • Contracte de compra-venda.
 • Impost municipal del vehicle.
 • Document de canvi de titularitat signat per comprador i venedor.
 • Document-mandat signat pel comprador.
  Documentos necesarios para el cambio de nombre coche tarragona

  El Canvi de Titularitat de Cotxe a Tarragona mai va ser tan senzill

  Sabem que el canvi de nom de vehicles és un tràmit complicat i tediós que requereix d’un temps que en moltes ocasions no disposem, per això, en MITT Assessors ens encarreguem de tot per canviar el nom de cotxe o moto a Tarragona per tu.

  PASO 1

  Realitzes la comanda a través de la nostra web.

  PASO 2

  Rebuda la comanda, contactarem amb tu per sol·licitar-te tota la documentació necessària per realitzar el canvi de titularitat a Tarragona. Així mateix, t’informarem sobre si el vehicle està lliure de càrregues i de si és necessari l’Impost de Transmissions Patrimonials (ITP).

  PASO 3

  T’enviarem un pressupost per al canvi de nom de cotxe a Tarragona personalitzat.

  PASO 4

  Una vegada acceptat el pressupost, iniciarem els tràmits i t’enviarem un permís provisional ràpidament, perquè puguis circular de forma legal amb el teu vehicle i realitzis l’assegurança.

  PASO 5

  En un temps aproximat de 15 dies, rebràs al teu domicili el permís de circulació definitiu.

  cambio de nombre coche tarragona

  Oblida’t del canvi de nom a la DGT: a MITT Assessors ens encarreguem de tot

  Ja ho saps, si t’acabes de comprar un vehicle d’ocasió, deixa el canvi de nom a la DGT de Tarragona a les nostres mans, estalvia temps, diners i preocupa’t únicament de gaudir del teu vehicle.

  Nosaltres ens encarregarem de tots els tràmits pertinents perquè puguis gaudir del teu nou vehicle en el menor temps possible.

  I, si tens qualsevol dubte sobre el canvi de nom de cotxe o moto a Tarragona, contacta amb nosaltres sense compromís i ens encarregarem de resoldre’l.

   

  Deixa el canvi de titularitat de cotxe a Tarragona en mans de professionals i estalvia temps i diners.